500 POIN PERCUMA untuk yang bertuah!

Selamat malam semua🥰 Malam ni min mood happy sikit, jadi nak bagi poin PERCUMA untuk yang bertuah🤞 Senang je! Komen perkataan apa yang korang nampak dalam gambar bawah ni, tapi 1 komen 1 jawapan je ya😏 Dan dan dan, komenlah sebanyak yang korang mampu. Nanti min cari pemenang ya😘 Dah menang nanti jangan lupa redeem points dekat bahagian rewards tau🥰

500 POIN PERCUMA untuk yang bertuah!
4834 Balas

Ayah Tadi Umi Gaya Botol Susu Mak Abang Maju Adik. Aku Kakak

ayah,anual,tadi,maju,abang,gomo,ibu,botol susu,botol,kakak

abang , ayah,adik, kakak,ibu,botol susu , umi, maju,botol

1.ayah 2.ibu 3.kakak 4.adik 5.ATM 6.botol 7.susu 8.pama

tadi ayah mak botol ibu adik maju kakak asak abang umi

mak adik Gayah umi bayi ayah ATM abang kakak

susu ibu mak kakak abang anual umi ayah adik botol

1 . Gaya 2. Mak 3. Maji 4. Kakak 5. Gari 6. Adik

ayah tuan botol tadi ubi ibu maju botol abang

Ayah Abang Maju Umi Susu Gari Kakak Botol Ibu