500 POIN PERCUMA untuk yang bertuah!

Selamat malam semua🥰 Malam ni min mood happy sikit, jadi nak bagi poin PERCUMA untuk yang bertuah🤞 Senang je! Komen perkataan apa yang korang nampak dalam gambar bawah ni, tapi 1 komen 1 jawapan je ya😏 Dan dan dan, komenlah sebanyak yang korang mampu. Nanti min cari pemenang ya😘 Dah menang nanti jangan lupa redeem points dekat bahagian rewards tau🥰

500 POIN PERCUMA untuk yang bertuah!
4834 Balas

adik, tadi, maju, susu, ayah, kakak, botol, abang, ubi, umi, usus, botol susu,