Dah beli barangan bayi belum mommy?

Hi selamat malam mommy semua🥰 Dah beli barangan persiapan bayi belum tu👀 Atau mommy yang dah ada baby tu, apa barangan yang mommy sediakan waktu dulu ya?🤔 Jom 𝙩𝙖𝙣𝙙𝙖𝙠𝙖𝙣 / pada barangan yang dah dibeli , 𝙨𝙘𝙧𝙚𝙚𝙣𝙨𝙝𝙤𝙩 & 𝙠𝙤𝙣𝙜𝙨𝙞𝙠𝙖𝙣 di bahagian komen bawah yuk! 😉

Dah beli barangan bayi belum mommy?
24 Balas

Awal lg..bru 15 week 😊😊☺️.. Tp list dah ada.. Hihi..tgu lg 2 bulan bru beli..

Dah bli sikit.... Inshaallah... Husband blik merdeka ni... Pergi shoping lg.... #pjj.

Baru 24 minggu,beli sikit-sikit je dulu..nak beli sekali gus semua,bajet jugak...🥰

Belum bile lagi 😊 tunggu sy 7 bulan 🥰baru gi bile barang bby 😍

Sy baru 21 week .belum beli apa2 lg .insya allah dlm 28 week baru beli

So far semua dh complete..tggu time baby nak kuar bile je lagi😅

Dah prepare... Tinggal brg mumy dlm pantg JEE lum settle LG.

4y ago

Hehe cuma mommy Tandakan & screenshot untuk share dengan mommy lain dalam ni🥰

Dah settle cuma barang mummy je belum beli lagi 😂

bnyak blom beli lgi,,skrang bru nk masuk 24weeks

35weeks . Tggal mummy jeee blum 🤭🤭