Assalamualaikum semua, maaf saya nak bertanya.

Selamat ke jika saya cuba ambil minuman jus (minuman jus ikhtiar hamil) yang berada di pasaran ? Saya ada masalah pcos, dah setahun lebih berkahwin. jika ada ibu-ibu yang ada pengalaman boleh kongsi dengan saya ya. Saya ingin cuba, tapi saya rasa takut pula jika ada kesan sampingan pada kesihatan kita kelak jika kita amalkan minuman jus tersebut. Terima kasih ya.

1 Balas

Pendapat sy baik elakkan. Dah tahu apa masalah, cari cara yg betul untuk rawat. Better jumpa doktor, jaga makan, makan makanan sihat.