Dah pernah X-Ray ke tahun ni?

Selamat hujung minggu semua kesayangan ~ Sempena hari X-Ray sedunia, jom kongsikan sama ada anda pernah mendapatkan x-ray atau tidak ya tahun ni?🩻

Dah pernah X-Ray ke tahun ni?
25 Balas

A pernah, msa kat pusat kuarantin, positif covid, x-ray nk tngok ada ke tdak jangkitan bahgian organ dlaman, pling sdih msa tu, sya tak tau dri sya pregnant, msa tu diaorng tnya pregnant ke tdak, sya ckp tdak, sbb sya takda symptoms pregnant, blik dri kuarantin je badan rsa lain mkin menjadi, minta laki pgi beli upt kt pharmacy, bila check double line, berbulan² risau perkembangan bby dlm perut, akhir nya sya bersalin awal, 36minggu, slah Satu effect dri x-ray, skrng bby dh sebulan lbih, perkembangan sngat bgus dn sihat, ☺️🤗😇

Tahun ini I tidak pernah tapi baby I pernah X-Ray. Semasa X-Ray, dia tidak sampai umur 1 bulan.

pernah masa muda remaja . utk cek kesihatan .

Tahun ni x pernah X-ray sbb mengandung 😄

pernah xray dada utk msuk part time keja

tak pernah kena x-ray tahun ini

baru semlm...xray dada 😌

B. Tak pernah.. 😅

pernah. xray gigi

b.tak.pernah