alhamdulillah 35weeks

Selamat bersalin secara normal tanpa koyak baby berat 4.3kg 🤭kes emergency datang hospital dah bukaan 9cm teran 2kali keluar laa seketul baby boy gendut tak 🤣 ..#firstbaby #seriusnanya #doanabiyunus #amalansepanjangmengandung #27tahun

alhamdulillah 35weeks
83 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Sis mintak jasa baik sis share tips nak cepatkan bukaan laluan & teran tanpa koyak & jahit . Saya anak first baby berat 1.7kg bukaan laluan lambat sangat sampai terpaksa induced ubat . Insyallah 25/11/2022 bakal lahir anak ke2 mohon sis share tips bukaan laluan & teran tanpa jahit dan koyak

sis, bagi saya tips cara nak meneran xde koyak atau kena jahit hahahaha. ghisau makk anak syomellnyaaaaa. 4.3kg? mak kau memang power dik. hacik dulu 2.85kg abg ni pon hacik xlepas 🥵

Ada tips x ,bsalin tanpa koyak..takut bila dengar doctor akan datang korek bawah tu sebelum keluar hospital,dalam keadaan berjahit pula tu,kaki rasa ngilu setiap kali sy fikir benda tu😅

wa. tahniah sis...slmt brpantang. baby comel dan bsr. br 35w tu... happy nya tgk kwn dh brsalin... 😘😘😘doakan sy juga k. semoga di permudhkan kan ketika brsalin nnti. 😘😘

MashaAllah. Comelnya❤️ Alhamdulillah tahniah sis! Selamat berpantangg❤️ nanti sis free & dah sihat2, mohon share tips bersalin tanpa koyak sis🥰

Alhamdulillah, selamat semuanya.. Selamat berpantang sis, in shaa Allah hjg bln dpn turn saya pulak masuk labour room 😊

4mo ago

semoga dipermudahkan urusan awak melahirkan nanti amin ya Rabbal Alamin 😘

Wow hebat nyaaa. Alhamdulillah semua berjalan lancar n tahniah ya. Nanti boleh share tips bersalin tanpa koyak tu ya. Info2 penting n bermanfaat utk kegunaan ramai. Tq

Masya Allah tahniah Sis ..Mudah2an urusan sy pun mudah mcm Sis nt..Aamiin Aamiin ya mujib ❤️🤲🏻

4mo ago

terima kasih .. amin ya Rabbal Alamin .. semoga dipermudahkan urusan awak melahirkan nanti amin ..

TapFluencer

Congrats sis , selamat berpantang ya . Nanti share tips mcm mana tanpa koyak . Boleh saya amalkan , tengah menghitung jugak ni 🙈🙈

Alhamdulillah.. syukur nikmat sis..slmt berpantang..semoga baby membesar dgn sihat ye..ada tips ke sis bersalin tanpa koyakan??🤗🤭