alhamdulillah 35weeks

Selamat bersalin secara normal tanpa koyak baby berat 4.3kg 🤭kes emergency datang hospital dah bukaan 9cm teran 2kali keluar laa seketul baby boy gendut tak 🤣 ..#firstbaby #seriusnanya #doanabiyunus #amalansepanjangmengandung #27tahun

alhamdulillah 35weeks
83 Balas

wa. tahniah sis...slmt brpantang. baby comel dan bsr. br 35w tu... happy nya tgk kwn dh brsalin... 😘😘😘doakan sy juga k. semoga di permudhkan kan ketika brsalin nnti. 😘😘