alhamdulillah 35weeks

Selamat bersalin secara normal tanpa koyak baby berat 4.3kg 🤭kes emergency datang hospital dah bukaan 9cm teran 2kali keluar laa seketul baby boy gendut tak 🤣 ..#firstbaby #seriusnanya #doanabiyunus #amalansepanjangmengandung #27tahun

alhamdulillah 35weeks
83 Balas

Sis mintak jasa baik sis share tips nak cepatkan bukaan laluan & teran tanpa koyak & jahit . Saya anak first baby berat 1.7kg bukaan laluan lambat sangat sampai terpaksa induced ubat . Insyallah 25/11/2022 bakal lahir anak ke2 mohon sis share tips bukaan laluan & teran tanpa jahit dan koyak