alhamdulillah 35weeks

Selamat bersalin secara normal tanpa koyak baby berat 4.3kg 🤭kes emergency datang hospital dah bukaan 9cm teran 2kali keluar laa seketul baby boy gendut tak 🤣 ..#firstbaby #seriusnanya #doanabiyunus #amalansepanjangmengandung #27tahun

alhamdulillah 35weeks
83 Balas

cute 😍😍.. tahniah sis selamat berpantang.. tak sabar nak tunggu turn diri sendiri pulak walaupun masih jauh (baby Jan 2023)😄

Tahniah sis. Mohon share tips untk cepatkn bukaan dan teran tanpa koyak yaa. Sye pon first baby ni bersalin buln 10 nervous sangat2

Wahhh tahniah sis.. Besar tu boleh normal tanpa koyak.itu baru 35week kalau 38week besar mn la tu baby😅. Selamat berpantang sis

35week dah lahir, alhamdulillah ibu dan ank selamat..saya nk masuk 36week,perut selalu mengeras,belum ada tanda2 nak bersalin,

sama dgn sy..1st baby boy 4.3kg. 41w bersalin emergency ceaser.sangkut kt peha,so mmg x kuar lgsg even jln dh bukak 10cm.

Alhamdulillah..hebat sis 4.3kg tanpa koyak dan jahit..selamat berpantang..baby Sya dulu 2.90kg,gunting dan byk koyak🤭

wahh tahniah sis best NYa X perlu nk tggu lama d lb . semoga sya pun mcm AWAk. Di permudahkan bslin 🤲

Hebatnya.. tahniah sis. Selamat berpantang. So comel baby.

2y ago

selamat berpantang sis, share tips pls tanpa koyak tanpa jahit, hospital mana?

Alhamdulillah tahniahhh selamat bersalin tanpa koyak.. Rezekii.. Semangatnya babyboy mashaAllah 😍

Alhamdulillah.. comelnyaa. Doakan sy dipermudahkan bersalin juga akan dtg. Due bulan 10 ni. 27/10