Bersalin gdm d/c

Selamat bersalin pada 2/4/23 , sehari selepas due date 1/4/23 secara elective czer . 1/4 saya kene serah diri di hospital disebabkan gdm .For the first time terpaksa induce ubat selama 3 kali tetapi jalan masih stuck 0cm , then dr decide untuk czer disebabkan slow progress.Alhamdullilah 3.24 pm lahirlah seketul nur ameena seberat 3.91kg .

Bersalin gdm d/c
13 Balas

sy tak de gdm masa kandungan ke4 pun baby lahir 3.91kg.. skg mengandung anak ke5 dah sangkut kencing manis. tak tau lah baby besar mana nanti.. rasa down bila bayangkan baby lahir besar. sy dah sejenis kulit taufufa, semua nya berjahit dan terbuka jahitan.

1y ago

Inshaallah sis bby x besar,sis kne positif then nk dkt due jgn mkn mnis2