Dah selamat bersalin 38w 1day❤️

Alhamdulilahh, saya dah selamat bersalin baby boy seberat 2.94kg pada 08/3/23 , 1 minggu sudah. Masih rasa surreal dah ada baby dengan kita❤️😭 Pergi hospital sebab baby mmg betul2 kurang gerak pd 5/3,6/3 & bacaan ctg masa kt pac tak cantik. Dr decide induce Tapi Alhamdulilah bukaan makin cepat, selamat bersalin secara SVD, tanpa apa2 alatan. Act. Due date :21/3/23 #firstborn #alhamdulilah

2 Balas

Alhamdulillah Tahniah sis🎉 smoge baby n ibu baby sentiasa sihat dan dilindungi dari segala wabak penyakit.. Aamiin🤲

SVD tu apa sis?