Suami curang

Selama ini saya fikir suami saya takkan curang. Tapi dia curang dalam satu aplikasi sosial. Walaupun dia tak pernah jumpa dengan wanita tu. Tapi itu tetap curang dari segi kata² manis. Bualan dengan wanita tu. Saya sakit hati sangat². Saya susah nak melupakan walaupun dia minta maaf. Sebab saya nak dia lupakan wanita tu. Uninstall application tu. Tapi dia kata dia tak boleh sebab dia masih active untuk main game dalam application tu. Saya sampai sanggup install application tu hanya untuk tengok dia berhubung lagi dengan wanita itu atau sekadar main game seperti dia kata. Bila saya install saya tambah makan hati. Saya nampak wanita tu masih cuba nak dekat dekat suami saya. Saya tahu ia cuma dalam talian. Tapi saya terlalu sakit. Saya nak ketenangan hidup saya semula. Apa perlu saya buat? Saya pendam seorang perkara ini.

13 Balas

sme la husband sye un curang dgn ppomppuan mne tah dlm ml ppastu x cukupp tu die chat pompuan lain dkt michat ppulak ppastu dkt tiktok ppulak tah la stress kdg dh ade ank ppun dok buat pprngai

Maaf sis baca alasan taknak uninstall sbb masih nk main game kt apps tu, terus sy rasa nak bagi kaki je atas muka dia. Sis warning je suami tu, ckp lembut2 dia ingat kite akan bagi muka pulak

Sis berkenalan jgk dgn laki lain..pastu buat kantoi..biar dia rase 🤭 tapi jgn la smpai lebih2 serius2..just main2 utk bg hisband sedar je