Surat Beranak

Selalunya nak buat surat beranak kena ada salinan sijil nikah kan. Sijil nikah saya tak ambik lagi tapi suami dah ambik. Kalau guna yang suami sahaja boleh ke untuk daftar buat surat beranak anak?

3 Balas

Salam, Kalau macam nikah depan family tapi tak Buat Surat nikah lagi, Macam mana Ye? Saya Dah pregnant 6 bulan, nanti time nak bersalin tu Mcam mana nak daftar Surat beranak? Lagipon husband orang foreigner.

4y ago

sis dah settle dah ke pasal surat beranak tu?? sis buat camne