period dah lewat 10 hari...

Selalunya berapa hari lewat untuk cek prengnant test yew?

period dah lewat 10 hari...
11 Balas

kalau period teratur cek awal pon xpe. saya cek waktu period lewat 5 hari. cek wktu subuh. naik terang double line. sbab priod x lewat sehari pon dalam 4,5bulan sebelum tu. awak boleh cek dah tu. kalau awak cek kabur lagi, tunggu lagi seminggu. moga ade rezeki baby❤

sy cek seminggu lps delay period alhamdulillah mse tu dh 5week .. tp ats org jgk klu period xregular cek lmbt skit xpe ..

sy hari tu check awal sminggu, alhamdulillah terang sangat nampak... hormon hcg tinggi kot check masa subuh air kencing 1st

mcm sy dlu husben suruh chck lepas delay 3 week period .dkt2 nk sebulan xde dtg period br chck..

saya pn guna apps ni, lmbt 5hri cek double line,, alhamdulillah skrg tgu msa bsalin

Sy delay 3 hari period trus check upt.. Sb sy slalu period on time.. Naik double..

Smgu delay pun dh boleh.. klu xnmpk lg test lg smgu ..

Seminggu dah boleh test..

hrp2 pregnant.. aamiin

Da boleh cek