Assalamualaikum

Period lewat 13hari...sebelum test ade spotting skit2 tpi 1hari jew..ada peluang x yew...ermmm

Assalamualaikum
2 Balas

positif pregnant tapi spotting tu you kena refer doc. boleh jadi spotting sebab penempelan janin / rahim tak kuat. macam i 2 kali pregnant, 2 kali spotting time awal preggy. so refer klinik swasta. jangan refer hospital sebab hospital takkan bagi ubat. incase you spotting sebab rahim tak kuat, if you pergi klinik swasta dorang akan bagi you ubat kuat rahim.

InsyaaAllah Ada rezeki awak.. Better cek ke doktor