Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?

selalu sangat macam ni, asal makan je, makanan masuk, terus mual.

Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?
20 Balas

Sama lah. Ada makanan tertentu je nak makan n ikut tekak. Sy tak makan nasi 3 minggu. Rasa menyampah tngok nasi n tak boleh kunyah n telan pun..