Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?

selalu sangat macam ni, asal makan je, makanan masuk, terus mual.

Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?
20 Balas

sama la..saya na masuk 10 weeks...makan terus muntah or dah 1/2 jam muntah..susah makanan na betahan dlm perut..walau makan sikit..lepas makan kena duduk dulu..kalau lepas makan terus bangun..auto muntah 😂 19/5 cek up berat turun 3kg..skg xtahu lah turun berapa kg pulak 😆