Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?

selalu sangat macam ni, asal makan je, makanan masuk, terus mual.

Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?
20 Balas

Alhamdulillah saya skrg dh kurang dlu awal preg alah xleh mkn nasi ke bskut ke just blh mkn laksa bhun maggie mcmto ja... skrg dh nk msk 5month kurang sikit alahan tu... tp ada jgak saya mkn asam untk krangkan alahan... ambil bila prlu ja