Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?

selalu sangat macam ni, asal makan je, makanan masuk, terus mual.

Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?
20 Balas

sama la saya juga mcm tu. mak kata makan kuantiti sikit sikit tapi byk kali. jadi skarang saya makan sikit je pastu mual so tak jadi muntah sebab sikit je. nanti lapar mkn lagi 1-2 suap