Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?

selalu sangat macam ni, asal makan je, makanan masuk, terus mual.

Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?
20 Balas

normal. bila nk muntah tu Sy stop mkn. mkn sikit. pastu bhnti. mkn lagi. kalau Cuba hbskan nnti semua hbs keluar ke mangkuk tandas la🤣pas muntah lapar lg

3y ago

aa'aa. saya pun sama. sllu je macam tu. asal makan je, mual. 🥺🥺