Stres tak kalau muka selalu naik jerawat?
Voice your Opinion
Ya, sangat stres!
Biasa saja

6759 respon

32 Balas

jangan katakan jerawat ,jeragat pun boleh stres 😅 jadi apa yang perlu kita tegas dlm diri kita kerap minum air suam setiap pagi dan air mineral setiap hari dua botol ,tidur yg cukup sebaiknya 8jam .mcm saya masa mengandung dan lepas bersalin saya akan pastikan cukup tidur,makanan yg tidak ada berminyak dan minum air suam yang cukup.

Stress sgt! Sbb jerawat selalu naik tempat yg sama..tgn pulak gatal nak picit pastu berparut hitam tapi Alhamdulillah parut tak kekal ada la dlm 4 ke 5 bulan nanti hilang tapi kalo rajin belek muka sapu krim semua la😂

Tapi sekarang da tak stress sbb da jumpa penawar yg terbaik sangat... ini semua adalah punca dari produk yg kite gunakan pada kulit kite..

Kalau ada yg muke senang naik jerawat, follow sy.. Sy ada produk yg menghilangkan jerawat 😍

Mengandung kali ni je jerawat naik teruk.. tp sebelah muka je.. kadang stress sngt..

Biasa je.. Lagi pun kulit sy jrg tumbuh jerawat.. Tumbuh 2 3 hri je dah hilang 🤣

Alhamdulillah kulit muka jenis baik.. setahun tu ada la sebijik jerawat..😊

Stress lagi-lagi selalu tumbuh dekat tempat obvious.. atas bibir!🥵

Pernah breakout, jerawat keluar non stop. Memang sangat stress 😫

dr remaja muka sy breakout dan sekarang dh berlubang2 dah