result pregnancy test kabur

Selalu baca ibu2 tanya soalan berkaitan results kabur dan positive..adakah ini pun dikira results kabur dan positive juga? 2nd baby tapi mengharap sangat betul2 positive

result pregnancy test kabur
12 Balas

saya baru cek smlm guna test upt sama mcm sis..warna terang sgt bila mula2 naik tu.cuba try lg cek klu nk betul terang2.saya test sblm subuh.. alhamdulillah 2nd baby

saya lewat sehari period test samar juga.hari ke3 baru pekat. nanti cuba lagi beberapa hari. sy pun 2nd baby 🥰 setelah 3 tahun

1y ago

inshaAllah semoga sis dikurniakan zuriat buat kali kedua. doa byk2 ya

positif. awak guna dipp&tell kan. jarang dipp&tell nak scam. sbb dipp&tell ni salah 1 upt yg tinggi sensitivity.

Cek lg 1 week. Macam sy tu sis, tak sabar nak tunggu lg seminggu nak cek balik😅. Take care ya

benda paling seronok sangat bila test upt then positive. alhamdulillah, tahniah awakk

Mmg samar tp dah positive tu sis. Nnt repeat lagi 1 minggu kesti terang dah tu..

Positif.Maybe sebab masih awal kot.Sebab tu masih samar line T dia.

mcm sy ble check pakai digital blue 1-2 weeks

Positive tu sis.. Congrats sis

InsyaAllah positif 😊