nipple pendek

Selain guna syringe, apa lagi cara nk timbulkan nipple.. Baby dah 28 hari, masih xdpt direct bf..pam masuk botol je bgi baby minum.. Teringin sgt nk direct bf.. Susu dah mula drop, dh tpaksa cmpur susu fm.. Sedihnya

1 Balas

Sis mgkn boleh try nipple shield mgkn boleh membantu... sy pn nipple pendek, nurse sarankan pki nipple shield tp saya tak pakai... saya berusaha tarik puting keluar dn sblm bgi baby hisap nipple kena ransang dlu nipple tu... syukur sya bole direct feed baby.. ☺️

5y ago

Sy dh try nipple shield...so far ok. Tp smpai bila😩