hi mommy... asid folid jnma ape yg mommy2 sdng amik skng... blh kongsi2 x.. dan smpai bla kna mkn.

selain asid folid vit ape yg mommy amik tuk kekal tnga.

11 Balas

Saya makan shaklee punyaa, Saya makan seblum prganant, dah prgnant and sampai la saya dah gugur sekarang ni, masih teruskann. Sis boleh try, shklee punya ada b-complex jugak, dia boleh bagi tenaga tak lesu semua, selain tu sya amik vitamin c jenama rexadon and EPO vitamin utk stabil kan hormon.

Saya ambil brand yang ada kat farmasi je. Murah dan serve its purpose. Semua pun okay rasanya. Boleh consult pharmacist kalau ada apa-apa concern. Saya unplanned pregnancy tapi rezeki Allah nak bagi anak awal so terus makan folic acid once dah tahu pregnant sampai la sekarang. Baru 17w ☺️

Saya consume acid folic duopharma. Beli dekat guardian sekotak rm88. Mmg byk biji. Dari 3 bulan sebelum kawin saya consume smpai skrg saya masuk 7 weeks pregnant

sy makan maltofer..sbb taleh mkn yg KK bgi..mkn je muntah..so sy makan maltofer, sedap pun sedap dia perisa coklat lebih krg 😊

Saya beli folic acid brand hovid kat watson ada jual🥰 tak mahal dalam Rm15 tak silap satu kotak tu ada 100 biji👍🏻

saya makan obimin ja senang semua ada siap lengkap dalam tu makanlah sampai baby lahir

Saya ambil obimin plus tapi selalu gastrik lah hb okey ja 12 alhamdulillah

ambil basic folic acid dkt pharmacy jaaa. beza brand tp sama jaa semua

saya makan folid acid jenama appeton sis 😁✌

basid folic brand Hovid. Mampu beli. 👍