Suppliment

Salam mommy nk tnya mse awl2 minggu kehamilan amik suppliment ape ye.. Bru 8 minggu, ade bli sendiri new obimin, rse2 ckop x.. Ke kne amik asid folik asing, sbb byk Baca kne amik byk asid folid mse awl week, ke da ckop hnya obimin

1 Balas

ikut saranan doc. pada awalnya, saya hanya makan folic acid sahaja. tapi bila dah buka buku pink, dan follow up kk, doc terus tukar ke zincofer. kalau awak dah beli tu, nanti tanya doc macam mana.