buasir trimester

seksanya ya allah time pregnant trimester 3 jd buasir pulak😭 sapa pernah kena? ada petua apa2 x utk kecutkan buasir.. ke lepas bersalin baru ok balik?

3 Balas

samalha . sy pon 7bulan tibe2 kne buasir . seksa nya .tkot pon ada .jmpe doc .doc bg ubt lmbut najis .tp bila mkn ubt x sakit lk perut .bila x mkn sakit plk perut nk mmbuag .bila mmbuag sembelit mst bgkak😭nk tgu kecut tu shri bru kecut .hrp lps brslin hilang la buasir ni