buasir

Sedihnya skrg buasir plak. Sebesar ibu jari..siapa kat sini ade buasir semasa pregnant. Boleh share krim, petua atau apa2 je x tuk kecutkan buasir. Tak sanggup nk menahan sakit. Jalan pun da xserupa orang. Dala 4/10 ni nak kena serah diri.

2 Balas

Sy buasir jg sis.. Mmg besar.. Dan tak mkn ubat, sy pastikn mkn buah betik utk lancarkn pembuangan.. N kurangkn karbo apa2 jenis.. Huhuhu.. Dah bersalin ni pun msh ada buasir jg..

4y ago

So puan mcmana waktu bersalin.. buasir x keluar lagi besar? Dah sembuh?

same la kt da 2minggu da ni due bln 12 ni plak..nsb die da kecut skit xde rase skit sgt mcm sblm² ni sakit rase mcm nk matiii