Buasir luaran

Assalamualaikum. Spe2 mommies yg pernah kne buasir berdarah kluar isi daging x? Sy 28w strt kluar buasir yg sangat2 sgt.. lps 2 3hri, kluar darah plak.. kne ke hospital x? Kne warded ke? Tq

3 Balas

better check dulu.. sebab buasir nie ada yg biasa ada yg teruk juga.. kalau dah darah tu teruk sikit.. xde lah kene warded bagi ubat je

6mo ago

awl kne mase buasir mmbengkak dh jupe doc, p klinik . mmg dia bg ubat sapu, lembut najis & tahan sakit . ok pkai cream tu, rasa buasir mkin mengecut . tp lps 3hri darah kuar..

dh masuk fasa2 3td trim ni mmg senang kena kena buasir ek? sy pon kena buasir selalu xpernah

6mo ago

ye.. doc ckp mcm tu prut makin bsr, makin sng nk kne . klu blh masuk blik xpe.. sy 3org doc try masuk.. smua xblh.. doc ckp dh tahap4..

kwn sy buasir pregnant 30 minggu. kena tahan ward

6mo ago

Allahu..smg dipermudahkan dan cpt sembuh sis