Skiping minggu 3

sekarang usia kandungan saya 4 minngu 5 hri, pada minggu ketiga (5 oct) sya bermain skiping, pada ketik itu sya tidak tahu bahawa sya hamil..ada ka ianya akan mnjejaskan kandungan?

1 Balas

jika tiada bleeding atau sakit..means ianya ok...skrng puan dh g chck or blum keadaan kandungan puan..sm ada ia ok or x?mcm kak ipa sy dlu..ms bkje dia ada petndingan bola jaring dia join game tersebut. dia xtw dia preggy..so dia aktif mcm biasa..skali tgk2 lepas tu rs sakit perut sgt2... ingtkn knp..rupanya alami keguguran..tp jika puan ada rs sakit..better g hsptl asap..mg dpmudahkan segalanya..aamiin