First Preganntcy

Kandungan sya bru 4 mnggu 3 hari , Kdang perut rasa skit 5 mnit lepastu hilang 3 4 jam lepastu datang balik skit 5 mnit , Adakah itu normal ? First pregnantcy , Sya risau kalau jdi apa apa😢

6 Balas

Sya 4mnggu 2hari. Sy bkn rsa cramp tp rsa mcm cucuk2 kt bwah pusat skjp lpstu 3,4jam hlg pstu mai lg.. pstu perut rsa mcm byk angin sngt..

1y ago

Sama dgn awk . Rase ny cramp . 4w4d dah harini

sy pun bru 4w4d.. memang cramp juga perut tapi usap2 perut terus hilang..

tu cramp sis biasa ..saya pun sama..tp kandungan sy baru 3 mggu 4 hri

1y ago

asalkan xda kluar darah

Saya pun mengalami symptom yg sama. Cramp sekejap2 dan hilang

Samala… sy pun cramp mcmtu juga

cramp ke?

1y ago

ouhh iyeke , terima kasih atas info🥰