minggu ke 5

Salam sya nak tanya,sya baru minngu ke lima,tapi kenapa ya breast sya sakit sgt,tapi alah lain x dak pun,normal ke...

12 Balas

Breast sy pulak takde sakit mana. Besar pun tak jugak. Puting je bila usik mcm sakit sikit. Normal eh mcm tu ?

Kejap je tu sis . Dulu first trimester ada kena , skrg da 8 bulan okay je . Takde pape pun .

Normal sis. Memang sakit sbb nak membesar & produce susu tu

Normal sis, breast akan rasa swollen semasa first trimester

Same laa kita.. tapi tal skit breast.. tapi ade darah la.. awak .

4y ago

Ops.. sori.. bkn darah kat breast.. darah kat bawah tu.. spotting..

Normal, breast kita tngh proses susu utk melahirkan nnt

Normal sis. Lama2 ok la.

Normal sis

Normal..