Hi..u all.

Sekarang Sy pregnant ank ke Dua 37minggu 1 Hari.. doakan ada ciri² nak bersalin atau kontraksi🤭 sebab Sy ada gdm diet so tak ada guna insulin so x boleh overdue 40 minggu . .doakan dipermudahkan urusan.. perut ada mengeras ,, selalu kencing,keputihan pekat 😅.. tu je yg Sy rasa..😅dah baby saya membesar dengan jaya berat dah 2.95kg..doakan saya...

2 Balas

hi sis, sy pun dah 37 week tp x ada tanda² lg.. semoga urusan kita dipermudah untuk bersalin dan selamat kedua nya.. x sabar dah nak jumpa baby kan 🥰

semoga selamat semua urusan