Tunggu hari

Pregnant sy skrg da 40 week 1day..jangkaan bersalin 30/8..tpi baby masih dduk dlm perut lgi..haha.. Doakan dipermudahkan urusan bersalin ye nnti..sy pun doakan mummy2 yg prgnant semua dipermudahkan urusan bersalin..dan semuanya sihat2..

30 Balas

semoga sipermudahahkan urusan sis ya , Mcm anak kedua sy aritu, sy melahirkan 40 week lebih jugak .. Lebih dari tarikh due..Haha, tp bby di dlm sihat2 ja, Doc ckp klo esok xde jln nk paksa bersalin..akhirya, pagi 29/1 pecah metuban,tp xde lgsung rasa sakit jln pun bru bkk 2cm,dari pagi sampai ke mlm 2cm tulaa sakit pun x ada. Mlm jam 8 mcm tulaa, sy rasa nk berak..bgthu doc yg sy nk berak, doc cek bawah rupaya kpla bby dh nampak, trus sy rasa sakit nk bersalin, hnya brpa minit ja rasa sakit akhirya sy slmt melahirkan bby 3.6kg 😄

5y ago

#Wanie .. Yer awakk asal bby sihat di dlm pun kita syukur sgt daa..

Sama sis... Due 30 hb 8 tpi masi blum bersalin.. Kna pergi klinik tiap hari utk check tekanan darah and deguppan jantung baby... Smoga sis di permudahkan... Doakan sa juga ya... 💖

5y ago

Yeke..baby suka duk dlm perut😅

Dia dah sronok duk dlm tu..semoga diprmudahkan sis

Amin.. Semoga dipermudahkan ye

mudahan di mudahkan urusan bersalin sis

All the best and smooth delivery sis!

Aamiin smoga di permudahakn yah sis..

Semoga d permudah kn

Aamiin..smoga dprmudahkan sis😊

Semoga dipermudahkan.. Aamiin..