ANEMIA KETIKA HAMIL

Sekarang saya hamil 4 bulan tp saya kerap mengalami sakit kepala dan sakit badan... Saya pesakit anemia wlaupun tgh hamil sy ttp masih bekerja... Ada tips untuk meredakan kesakitan ini tak?

1 Balas

sy pun anemia, xde tips selain kandungan hb kena cantik sis..sbb kite sakit n pening..menggigil2 sbb dalam bdn kite..sy makan jambu batu je, makan kurma..😭

2y ago

anak pertama semasa sy lahirkan terpaksa menggunakan pembedahan ceaser emergency kerana baby dh lemas dlm perut... Kali nie sy mengandung anak kedua sy takut kena ceaser emergency lgi namun at the same time sy ada amalkn supplement utk pregnancy dan mkn goji berry utk penambahan susu badan