38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

saya dah 38w2d. masih belum ada tanda. anak first ni. tak pasti la tanda macam mana nanti. harap kita semua dipermudahkan urusan.

saya 38minggu 5 hari perut mengeras, balik2 nak kencing, memulas2 nak buang air besar tapi bila smpi tandas tk jga keluar..pinggang rasa sakit dn sengugut pn kejap ada kejap tiada

3y ago

tanda2 dh tu sis..syukurr...

Sye pon dah 38 week 4 hari tapi tanda still takde .. pergi hospital jln tak bukak tapi sakit ngeras,Bby pusing sampai sakit kat ari2 tuh ade

Saya dah 38minggu tapi kepala bayi masih di atas… ada sesiapa pernah ada pengalaman macam ni??? Saya risau..😔. Boleh bagi tips cara nak bagi kepala bayi pusing ke bawah??

sy 38w 2hr.. pun sama xde tanda2 lg.. bb dah turun, tp blm keluar tanda.. anak ke 4 dah ni.. doa setiap hr.. ternanti2 dah.. moga Allah permudahkan urusan kita semua..

sy 38w .. takde tanda turun darah/air mentuban .. tapi sometimes perut ade mengeras jugak tpi bukan dlm tempoh 10min skali .. rase senak kat ari-ari pun ade

saya esok dh masuk 39weeks..blm ada tanda2 lagi..lagi seminggu due date..anak ke 5 dah tapi perasaan tu mcm nk melahirkan anak pertama..😅

Cukupkan 39w ke atas lebih baik.. Dalam masa yang sama jangan bermalas malasan. Ibu kena aktif kalau tidak awak akan berhutang waktu labor nanti.

saya due 13/09 ni.. esok review ngan doktor.. doakan saya juga ye ibu2 semua..semoga yg menanti hari nak bersalin akan dipermudahkan segala urusan...aminn

saye due date bersalin 13/3 . tapi 5 hb dh kena warded sbb nye haritu scan bby songsang😔. doa kn sye yee moga allah permudhkn urusan sye melahir kn bby