38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

saya 38week 5hari, sakit2 kat bawa perutt . bhagian pinggang dn jubur pun terasa nyeri sngtt.. lendir jernih makin kluar , rasa xsabar pulakk. doakan saya cepat brsalin sebelum due 22/05.

Kita sama...sy dah ada bukaan 2cm...tapi contraction Tak kuat n masih ok...doc suruh balik dulu...pantau pergerakan baby n kalau contraction 5minit sekali Dan sakit terus pegi hospital

hello nak tanya. hari ni dha masuk 38week 1day. memang akan rasa sakit2 bahagian dubur x??. sebab sy rasa sakit bahagian sna. sma sakit bahagian pinggang. tp xada lg rasa sakit ari2.

3y ago

Hi sis..saya pun sama rasa sakit bahagian dubur,pinggang dgn ari2. Tapi saya baru 33 weeks

saya masuk 38w juga. belum ada tanda apa2, perut pun tak mengeras pun, Braxton Hicks contractions pun tak rasa, sakit pinggang pun tidak sgt. cuma letih je badan rasa nak tido jeee

sama laa saya pon. baby dok aktif menendang lgi dlm perut xmau kluaq lagi. semoga dipermudahkan urusan masing². mintak² bersalin awai laa xmau check in dulu tkut kna induce.

saya da 38 week 2day. tarikh bersalin 2hb 6.. Masih blum Ada tanda2 lagi. Klau x bersalin sebelum 2hb.... 1hb 6 ni kene serah diri la kt hospital sbb ada gdm.. X boleh lebih dr tarikh

3y ago

normal sis ada juga yang sakit2 perut cirit birit itu tanda nya tidak lama suda tunggu hari je

akak 38 weeks xada tanda nak bersalin masuk 39 weeks 3 hari dari pg sampai mlm baru rasa sakit, Alhamdulillah 15/12 pukul 12:45am lahir lah geng mama,geng abahnya dah ada 3 orang

saya..... 38 week 1 day.... belum ada tanda apa² lagi.... excited nk jmpa baby.... #first baby.... doakn sya ya smua.... semoga smua kt sni dpermudahkan bersalin....

saya 38week 2day harini (20.03.23)..tak ada tanda tanda lagi😁due 1/4/23..selalu sakit di celah kangkang klau dibawa berdiri atau brjalan🥴selra makan makin brtambah skrg

sy pun harini 38 week 1 day, still tkde tanda2 but sokay, even ni anak first, so slgi boleh tidur, saya tidur sungguh2 😂😂 bangun hanya untuk makan saja, then tido balik