38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

saya 38w 2d due 27/10 tpi belum ada tanda” lgi 😖 bdn sakit sna sni dh buat mcm” exercise sbb tk lrat dah tpi bby sronok dok dlm peyut lgi tknk kluar🥲 tiap hri pujuk bby kluar awal

2y ago

sama lah sis

Saya 38w 2d .. xde tanda2 apa2 langsung.. cuma perut mgeras hilang sakit hilang.. tapi x kuat pun.. sakit area kelengkang kanan kiri nak ke miss v.. semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin..

Sy dh 38w 5d jga still blum ada tnda2...mengeras skjp ada skjp hilang😐.Bby dlm bgerak aktif subuh2 sbb tu tido pn tido2 ayam terjga..makin berat rsa,masak pn perlukn kerusi tk dpt berdiri lama2😅

3y ago

pastu berat rasa sakit tulang belikat ..hahah

saya 38w3d tanda" kluar lendir air ketuban tue Blum ada lgi cuma saya dah kerap sakit bahagian bawa perut dan sakit pinggang smoga ibu " smua dpermudahkn segala urusan bersalin ya 🥰nebes anak pertama

Hi..sy dah 38w 2days.. ari2 dgn dubur rasa nyeri dan time bb mengeras2..sekejap2 berenti. darah hitam tanda hnya sikit td pagi dan stop.. pastu ptg td g klinik, kepala baby masih atas..

3y ago

waktu sis bersalin normal ke cezer ..bby engage kt bwah ke masih di ats

saya harini 38 minggu 1 hari, tp tiba tiba ada gatal gatal mcm allergic kt bahagian perut dan peha..gatal sangat smpai xboleh tido malam..sapu minyak apa semua pun tak jalan..ada ibu ibu yg mcm ni pun ke

3y ago

ya sis..skrg dh hilang dh lps bersalin 38 minggu 3 hari

Saya dh 38week 3day due 28/10 tapi masih tdk tanda ii apa. Cuma kerap sakit bahagian miss v & perut kerap mengeras. Doakan saya dipermudahkan urusan & bby keluar awal harapp tk overdue🥺🤲🏻

Saya dah 38w 5d,due date 31/3 ni tak keluar tanda2 lagi,cuma baby kurang gerak pagi,tapi malam aktif. Doakan saya dipermudahkan bersalin serta selamat melahirkan ye😊🤲🏻. Amiin #firstbaby

sya 38week 1day,skrg ada klur lendir wrna coklat dn putih....tp tda lg rsa sakit sgt cma rsa pinggang dn mcm sengugut ja....tanda nk bersalin kh tu sbb ni anak ke2 tp da 8tahun bru hmil lg.....

Sy sakit belakang, pinggang, punggung dh 5hri dh,, mgeras je tp tnda cm darah ke lendir ke xd LG,, ad ke yg sme cm sy,, ni 1st sblmni ank sy 2org ni xd pon cmni,, ank no 3 skrg,, normal ke