38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

saya 38 w, due 20/9..belum ada tanda lagi.. baby sangat aktif 😄

2y ago

sy 38 w 6 d tp belum ada tanda lg

awal lagi tu sis. heheh tp boleh standby dh beg2 semua. sy bersalin 39w5d. kwn sy 40w. depends lah. cuma kalau skit tu be alert kerap mana. bg yg xturun tanda mcm darah atau pecah ketuban.mcm sy jgk. doc pecahkan ketuban

saya dah 38wks 1hari..tp masih belum ada tanda dan sakit²...anak sebelum ni 37wks ++ dah kluar dah...family ckp agaknye first baby girl kot..malu sikit nak kluar awal²😅😅 sebelum ni sy dah ade 3bujang..doakan ye..

saya dh nk masuk 38mggu 4hari masih blm ad tanda2 baby nak keluar..masa kakak2 dia senang keluar sblm 38mggu..risau je terlebih due..due sy 10/10..semoga bany cepat keluar sblm due la..hehehe..sedap duduk dlm perut ye..

Saya 38w 3d , dah sakit pinggng dgn kelengkang nk bergerak apa semua susahh turun katil ke nk berjln ke pusing time tidur sume sakit sngt2 dah dkt kelengkang tapi tula takde tanda2 nk keluar ke apa . Sakit macam tu jee .

2y ago

Sama mcam saya skrng dh 38 week 5 day tpi belom ada apa2 tanda

sma lahh sya pun belum lagi 38 week 1 day mengeras balik2 dan nie kadang2 rasa betul2 x tahan sakit nyaaa ...tapi sya tetap tunggu ada tanda baru sya bawa hospitel 😂 semoga ibu2 di permudahkn bersalin aminn 🥰

saya... 38w dah takde tanda lagi ? 1st bby.. tp tak tahu sakit contraction tu mcm mana? tp ade sakit kat bawah.. kejap2 sikit2.. ade tips x selain bersama suami ? nk berjalan pun dlm umah jee 🤣

saya 38w 4d baru berslin ptg td

2y ago

saya 38w 2d... turun tanda lom Ade... mengeras sakit pinggang kerap buang air besar je

saya due date 18.5 ni , masih confuse tanda2 nak bersalin 😅 Mengeras , selalu nak kencin je , lepastu kaki dah mcm belon dgn perutnya gatal2 alahai

3y ago

saya 38w 2d cme skit pingng je

masuk 37weeks5days , baby kerap jg mengeras tp x sakit pun . lps mengeras aktif plak gerak2 terutama waktu mlm . jumpa doc kemarin , position dh cephalic tp kepala x engaged lg.. harap2 baby x overdue 🐣