38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

Sy da 38week..sda ada tanda warna coklat2 dan slow contraction.hrp2 cpt la bukaan

Saya pon blum ada tanda ap” lagi cuma perut kadng” keras bawah kdang” sakit

saya pon belum ad tanda g .. dh nak smpai date dh tapi ap2 tanda xturun g 39mnggu

sy baru masuk 38w 1d BLM ada tanda .. ayah dan abg kakak excited nk jmpe adik nye

dah 38 week..doc cakap dah 2cm tapi tiada tanda lagi...sapa ada pengalaman camtu

saya dah 38 minggu 6hari tapi belum ada tanda...tapi saya demam sikit...selsema

Saya sis...belum ada tanda lgi...baby first 38 week 2 day dh selamat bersalin..

samalah saya , due 20 hb, bby bg hint ja , false contraction , lelain xde 🤣

saya.. edd 15/2 tp belum ada tanda.. just perut mengeras tp belum konsisten..

sama sis nurse cek pun kata belom masuk pintu..x pa doa2 ja x limpas due date