38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

ada sesiapa yang pernah lahir bayi pada 34 minggu...mohon share pengalaman...

sy da 37weeks pun xder tnda lg.. cma kdang2 bby mngras.. n kerap nk tkencin..

sya 38 minggu 6 hari blum ada tanda lagi...baby masi selesa dlm perut ni🤭

Sy 38 mgu 3 hari..msih belum ad tnda lagi…harap bby kluo sblm due🤭

saya dh bersalin sis tanggal 27.5.2021 39week

3y ago

sy pun tak da tanda lg. Tp mgu depan sy dah kena serah diri ntuk induce.

38w5d..x ada tanda lg...mengeras2 tu biasa lah...cma perut dh trun ke bawah

Saya 38w 1d,besok saya nk czer ats sbb2 ttentu,tlg doakn saya momies suma..

sana kak sekarang dah 38 week 1 hari and dah kerab kencing dah..... .😌

saya😂x da tnda apa...cumn bahagian bawa dh rasa x selesa sekejp" sakit

saya dh 38week 1day masih belum ada tanda nak bersalin baby pun aktif jer