38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

Sama la sy 39week xde rase ape2...hari2 jaln joging ,pushup lah jaln itik la tapi still xrase nk brsalin😅

Sy dh 38weeks 1day..xde tnda lgi... Tp keputihan jer banyak keluar

3y ago

samaa

Saye ☺️ sye 38week6hri . masih belum ade tnde2 . Tapi kepale bby dah turun dah . sering sakit celah celah

Saya pun daa 38w 1day xda tanda jugak.. mudah2an Allah permudahkan urusan kita semua untuk melahirkan anak..

Sama saya pon cuma perut kerap mengeras ja dgn rasa mcm sengugut skit kdg ii tu tapi tak kluar darah apapon

sy hrni 38 mggu 1hri. tp tanda sakit2 sikit2 je contruction tu. hm bila la nk bersalin ni. isau telebih due

Saya dah 38week 5hari masi belum ada rasa tanda lgi😅 cuma sellu sakit perut mengeras saja tapi kejap sj

sy 38week 5hri..xde tanda ape2 pn lg..ank2 yg len smua kluar awl dri due..arap2 yg ni pn kluar awl la.hihi

sama dgn saya ..tapi XDA tanda2 lagi .cuma sakit bawah ari2.celoh kangkang .tido jadi xselesa terus..😂

saya . perut kerap mengeras tp tak sakit . dia mcm kembung spnjang hari ja . tak sakit tp tak slesa 😭