33weeks

Sekarang saya dah 33weeks. Kalau nak bersalin di tempat lain boleh terus call klinik yang selalu kita checkup ke? Then boleh terus sambung checkup di tempat yang kita nak bersalin tu ya? Lama tak prosesnya?

2 Balas

sye sllu blik lg tme 35@36w sb berpntg kt kg..So sblum blik tu last chech up tu sye bgthu yg misi..Dia ckp okey n nty updte ape2 klu bersalin ke ape2...Pastu g kt lg sye bt tmujnji yg bila area sye utk checkup sblum bersalin..Dan misi2 smua ok..mcm tu lah..Bersalin dkt hspital berdktan rmah..Nty nk kne bgthu misi yg jaga kte utk berpntg pl kt klinik kte tmPang tu

asal nak bersalin terus ja p klinik or hospital yg berdekatan...yg penting bawa buku klinik tu sentiasa...