Contraction

Sekarang saya Ada di wad.. pi labor room chek dh bukak 2cm tapi contraction kurang td so depa hntaq pi wad.. masuk wad skit tu ya Allah.. x tau nak kata.. chek balik 2cm jugak.. 34w 4d.. ? doakan Saya ya smua..

19 Balas

Insyaallah semoga puan di permudahkan untuk melahirkan baby, dan kuat semangat puan ye bacalah surah2 banyak2 mudah2an dipermudahkan bersalin.... Amin ya rabbal alaminnnn.

Amiiinyarabbalalamiin. Semoga dipermudahkan urusan kelahiran baby ngn Mama nya😉. Keep strong ya!

Skrg ni dh brapa bulan ?awalnya sis nak bersalin ..nervous pula saya ..saya dh 34 minggu 5 hari ..

5y ago

Oh yeke ..awal pula sis yer😅 sis dh bersalin ke ?smoga dipermudahkan yer sis❤

Semoga kita sama selamat melahirkan. Sy pun dh diwad bukaan 2 cm jg. Contraction pun kurang

34 weeks kira premature tak? Kalau boleh mesti 37weeks+ kan. Maaf kalau salah.

5y ago

Ooo.. Sebab dekat2 dah ni. Risau pun ada

Knp bsalin awl.. Ad mslh ke? Smoga smua d pmudahkn

Semoga dipermudahkan sis.. InsyaAllah..

Semoga dipermudahkan segala urusan sis

Allahu, semoga dipermudahkan urusan