BAHU BABY SANGKUT MASA DOKTOR SAMBUT BABY..😔

sekarang saraf tangan kanan baby ada masalah.. tangan sebelah kiri je yg aktif.. doc ckp peluang utk pulih 50%.. semoga ada keajaiban utk baby sembuh.. amin...

BAHU BABY SANGKUT MASA DOKTOR SAMBUT BABY..😔
251 Balas

Allah... Sabar ye dik. Moga anak diberi kesembuhan dan kedua2 tangannya dpt berfungsi dgn baik

Try guna EO bagus untuk semua. Tiada bahan kimia n berasaskan tumbuhan....EO boleh tgk dekat ig byk

Smoga tgn ank awk tak ape2... And smoga pulih sprti sedia kala... Insha Allah Aminnn...saba ye sis

Semoga ada keajaiban.... Semoga baby pulih n sembuh sepenuhnya..... Comel baby.....

Baby sy pun mcm tu dlu.. Sangkut jgak sbb besar.. Ada bidan urut masuk kn balik yg terkehel tu..

Allahhu akbar...semoga tangan baby akan baik seperti biasa..InsyaAllah..dgn keajaiban Allah..

Semoga Allah kurniakan kesembuhan buat baby. Semoga Allah kurnia ketabahan hati buat ibu baby.

In sya Allah, untie Lara doakan yg terbaik untuk kesembuhan baby.. be strong mummy.. 😘🌹

Sedihnye 😭sy doakan semoga baby awk cpt sembuh cpt baik aktif mcm baby lain😢🤲

Semoga anak kecil ini dikurniakan kesihatan yang baik semula.. makbulkan ya Allah