tangan kering

Tumpang tanya.. normal ker time pregnant tangan jadi kering & mengelupas ( salin kulit ) ..? Sis pregnant 4bulan tngan sebelah kiri jea yg mengelupas.. sebelah kanan ok plak

3 Balas

Mmg bila pregnant mcm2 alahan kluar sis. Sis sapu losyen atau guna apa2 yg serasi. Sy dulu allergic kt kaki, gatal sampai berair2.. Bila dh deliver kaki elok sendiri ❤️

Normal. Mcm saya, urat tangan habis timbul macam tangan makcik umur 50. Lepas bersalin alhamdulillah kembali normal.

Ada yg mcm tu sis. Mcm saya badan berjerawat kat belakang 😑 laki punya stress sebab dia ingat punca dri dia hahahaha

4y ago

Saya rituh dh surut..nih ada balik..da malas nak pikir hahahaha