Pampers apa yang ok ye? Boleh suggest kan tak mommy semua 🤭

Sekarang pakai pet pet tapi cepat bocor padahal pampers tak penuh lagi.

12 Balas

Sy pakai huggies airsoft serius xbocor. Anak kencing banyak pun dia punya tuttt tu tetap kering je. Siap ada wetness indicator nk tahu penuh atau x. Dri newborn pakai jenama ni je. Love terukkkkk ❤️

sy suka pakai diapex yg jenis pants. dia punya packaging memang xmenarik tapi sy suka pampers brand tu sbb bahagian getah pampers tu terletak elok dkt pinggang baby. fit ngam2. try la sis

kne try n error ...sbb pampers tk sama cutting ...nk elok amik mcm drypers dry, huggies dry ..elok sikit ..make sure size yg ank pkai sesuai

baby boy ke? kalau boy, bfore pakaikan diapers, betulkan dulu baby punya pistol bagi tengah..kalau pistol ke tepi memang kencing keluar..

btul petpet bocor cpt.. sy pakai apple crumby n aiwibi..okay sgt²..walaupun a bit pricey..

Aiwibi & Applecrumby… Yg Applecrumby ni soft gila. Cutting agak besar skit

HUGGIES AIR SOFT TERBAIK

Drypers molek

Drypers