Ruam pada newborn

Sekarang ni tengah viral krim snowhite. Ramai guna krim tu pada ruam2 kat baby dan sembuh. Betul ke berkesan? Anyone ada yang pernah try? Share feedback pls. Leher baby naik ruam sampai dah nak melecet. Skrng ni sapu sudocream je

Ruam pada newborn
16 Balas

Sy utk ruam guna bedak merah agnesia yg hygiene punyaa ruam cpt hlg , kulit bersih .

Cuba sis pakai elomet dekat ruam tu, setakat ni ramai yg pakai mmg semua berkesan cepat..

4mo ago

Boleh pakai dkt bayi ke? Sebab lotion tu ada steroid.. saya pakai utk eczema pun dab sikit sikit je and takboleh pakai in long term.. risau pula kalau sapu dkt bayi

bby Sy pun teruk Sy beli lotion tropika Alhamdulillah dah ok dah...

Akk sye ank dia ad eczema pakai losyen tu alhamdulillah baik dah

nak tahu krim tu berkesan nak pakai selama berapa lama eh?

Guna krim brand mustela sis.