34weeks and bleeding. normal ke ?

sekarang i 34weeks . masa 33weeks ada bleeding mcm darah period sikit . lepas pergi hospital terus admit ward . doc scan uri takde masalah , doc buat pap smear pun takde masalah . cuma i ada tachycardia je . tapi doc dah bg antibiotik & inject dexxa utk bby . skrg i dah kluar ward tapi i still bleeding lagi . kadang2 banyak kadang2 sikit . contraction apa semua takde . apa sakit pun tak ada . i curious lah , normal ke tak i ? i penat nak masuk ward sebernanya ? . ada sesiapa yg mengandung macam i ke ? bby gerak ok takde masalah .

3 Balas

Kalau beterusan better Puan pergi ke hosp.. fikir utk kebaikan puan dengan bayi puan 😊