Vitamin c pilihan ibu

Sekarang dh 24 minggu..vitamin C brand ape yang ibu hamil makan ye?? Nurse suh saye beli vit c dan ubat maltofer sbb hb 11.1 turun 0.01 😅 pagi2 tak ade selera makan tengah hari usha jugak makan nasi...any suggestions untuk vit c ibu2#firstbaby #bantusharing #1stimemom

Vitamin c pilihan ibu
3 Balas

saya makan vit c,ostematrix dan esp shaklee. hb dari 11.2 naik 12.8. alhamdulillah. boleh roger saya kalau sis berminat sama. 🤗

4y ago

boleh sis. ws saya untuk tahu lanjut ya www.wasap.my/601128891716