Vitamin c pilihan ibu

Sekarang dh 24 minggu..vitamin C brand ape yang ibu hamil makan ye?? Nurse suh saye beli vit c dan ubat maltofer sbb hb 11.1 turun 0.01 😅 pagi2 tak ade selera makan tengah hari usha jugak makan nasi...any suggestions untuk vit c ibu2#firstbaby #bantusharing #1stimemom

Vitamin c pilihan ibu
3 Balas

saya nk letgo b-complex with acid folic dari shaklee. baru telan sebiji tapi tekak takboleh terima. kalau sis berminat boleh ws saya ye 01123201801

saya makan vit c,ostematrix dan esp shaklee. hb dari 11.2 naik 12.8. alhamdulillah. boleh roger saya kalau sis berminat sama. 🤗

4y ago

boleh sis. ws saya untuk tahu lanjut ya www.wasap.my/601128891716

Sy msa pregnant consume vit c blackmore..